Volné pracovní místo  Referent/ka oddělení životního prostředí

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 24 100–37 170 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Pracoviště Bystřice pod Hostýnem
  • Náplň práce: Zajišťování agendy správy složek životního prostředí (zejména činnost na úseku vodního hospodářství)
  • Požadavky města pro vznik pracovního poměru odpovídající povaze činnosti, kterou má uchazeč o přijetí do pracovního poměru (dále jen "uchazeč") vykonávat: ukončené vysokoškolské vzdělání (min. v bakalářském studijním programu), případně vyšší odborné vzdělání nebo středoškolské s maturitou v oboru zaměřeném na stavebnictví, zemědělství nebo životní prostředí, znalost práce na PC (MS Office, internet), pečlivost, schopnost samostatného rozhodování, dobré komunikační a organizační schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů, řidičské oprávnění (skupina B, aktivní řidič)
  • Výhody, ke kterým může být ve výběrovém řízení přihlédnuto: vzdělání se zaměřením na ochranu životního prostředí, vodního hospodářství a vodní stavby, zkouška zvláštní odborné způsobilosti pro správní činnost ve vodním hospodářství, praxe v oblasti vodního hospodářství nebo ve veřejné správě, znalost příslušných právních předpisů – zákon č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů, zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu a o změně některých zákonů, zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 128/200 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů
  • Nabízíme: další vzdělávání a profesní rozvoj, 5 týdnů dovolené a 3 dny indispozičního volna (sick days), příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování a příspěvek na "volný čas" (Flexipas), odměny při významných životních a pracovních výročích
  • Předpokládaný nástup je říjen 2024 (případně dle dohody), PP na dobu neurčitou, Platová třída: 10. - 11. dle zák. č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě.
  • Obecné podmínky pro přijetí do pracovního poměru: fyzická osoba, která je státním občanem České republiky (či cizí státní příslušník, který má v České republice trvalý pobyt), která dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná a ovládá jednací jazyk.
  • Uchazeč doručí písemnou přihlášku v obálce označené „Výběrové řízení – referent/ka oddělení ŽP“ na podatelnu městského úřadu nebo na adresu: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem, Masarykovo nám 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, případně do datové schránky nebo na elektronickou podatelnu města se zaručeným elektronickým podpisem, a to nejpozději do 30.09.2024 (včetně).
  • Přihláška musí obsahovat náležitosti uvedené v § 7 odst. 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a e-mailový a telefonní kontakt na uchazeče (možno využít formulář na webových stránkách města použijte odpovědní formulář
K přihlášce se připojí doklady uvedené v § 6 odst. 4 téhož zákona (životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání).

Uchazeči, kteří splní podmínky výběrového řízení, budou o místě a přesném čase konání výběrového řízení informováni e-mailem, případně telefonicky.
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení je zveřejněno rovněž na oficiálních stránkách města v síti Internet ( použijte odpovědní formulář Vyhlašovatel si vyhrazuje právo výběrové řízení bez udání důvodu zrušit nebo nevybrat žádného uchazeče.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Benefity

  • Dovolená navíc - 5 týdnů dovolené a 3 dny indispozičního volna (sick days)
  • Zvláštní prémie
  • Jiné výhody - příspěvek na penzijní připojištění, a “volný čas” (Flexipas)

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.10.2024

Máte zájem o nabídku Referent/ka oddělení životního prostředí?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Mgr. Lenka Doleželová, tajemnice městského úřadu Bystřice pod Hostýnem z Město Bystřice pod Hostýnem

Aktivní inzerát.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Referent/ka oddělení životního prostředí

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět

Podobné nabídky