Volné pracovní místo  Probační úředník

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 25 280 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Požadavky: ukončené vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu ve společenskovědní oblasti, bezúhonnost, vysoké pracovní nasazení a flexibilita, řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič), znalost práce na PC uživatelská úroveň MS Office, Word, Excel, Power Point, schopnost pracovat v týmu, zodpovědný a pečlivý přístup k práci, odolnost vůči stresu, ochotu vzdělávat se, zkušenosti se sociální prací výhodou, komunikační dovednosti, spolehlivost, důslednost.

Náplň práce: Výkon činností probačního úředníka daných zákonem č. 257/2000 Sb., o Probační a mediační službě, tj. práce s pachateli a oběťmi trestných činů, vedení a kontrola pachatelů v rámci výkonu alternativních trestů, zajištění probačních činností v kontextu trestního řízení, součinnost s justičními partnery, orgány činnými v trestním řízení a dalšími institucemi v rámci zadaných úkolů.
racovní úvazek HPP; platová třída 11 (po zapracování 12. platová třída, dle Přílohy č. 1 Nařízení vlády č. 341/2017 Sb.), po osvědčení ve zkušební době osobní ohodnocení; rizikový příplatek; zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou; zařazení do specializačního a dalšího odborného vzdělávání; 5 týdnů dovolené; 5 dnů zdravotního volna; stravenky; pravidelné pracoviště; přátelské a podporující pracovní prostředí; zázemí stabilní organizace

Strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem zasílejte nejpozději do 18.07.2024 na email: použijte odpovědní formulář (do předmětu uveďte VŘ - Probační úředník) nebo písemně na adresu Probační a mediační služba Písek, Otakara Ševčíka 1943, 397 01 Písek, k rukám Mgr. Nely Saidové. Vybraní uchazeči budou pozváni k výběrovému řízení.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
  • Práce s PC - prezentační software
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Benefity

  • Dovolená navíc - 5 týdnů dovolené; 5 dnů zdravotního volna
  • Jiné výhody - stravenky

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.9.2024

Máte zájem o nabídku Probační úředník?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Mgr. Nela Saidová z Probační a mediační služba

Aktualizováno před 6 dny

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Probační úředník

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět

Podobné nabídky

Lokalita:
Může se Vám hodit: