Volné pracovní místo  Operační technik

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 38 000–47 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

1. kontakt e-mailem použijte odpovědní formulář Bližší informace jsou zveřejňována v aplikaci volných služebních míst MVČR použijte odpovědní formulář
Náplň práce: Samostatná operační činnost na operačním a informačním středisku, komunikace se zasahujícími jednotkami, příjem tísňové komunikace.
Výčet dokladů, které připojí uchazeč o volné služební místo k přihlášce:
1. Profesní životopis zaměřený zejména na předchozí průběh zaměstnání
2. Kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání
Podmínky stanovené pro služební místo:
1. Minimální stupeň dosaženého vzdělání - střední s maturitní zkouškou
2. Zaměření vzdělání - technické nebo všeobecné gymnázium nebo ekonomické nebo humanitní nebo biologické, lékařství

Zaměstnanecké výhody: stravenky, 30 dní dovolené, příspěvek na produkty penzijního spoření

Do služebního poměru může být přijat státní občan České republiky, který: - je starší 18 let - je bezúhonný a plně způsobilý k právním úkonům - splňuje podmínky stanovené pro výkon obsazovaného služebního místa, zejména: - stupeň vzdělání - minimálně střední s maturitní zkouškou - je fyzicky, zdravotně a osobnostně způsobilý k výkonu služby - písemně požádal o přijetí do služebního poměru a úspěšně absolvoval přijímací řízení.
V průběhu přijímacího řízení uchazeč absolvuje: - vyšetření osobnostní způsobilosti na psychologickém pracovišti Hasičského záchranného sboru (vyhláška č. 487/2004 Sb., o osobnostní způsobilosti, která je předpokladem pro výkon služby v bezpečnostním sboru, ve znění pozdějších předpisů). - vyšetření zdravotní způsobilosti v zařízení závodní preventivní péče (vyhláška č. 226/2019 Sb., o zdravotní způsobilosti). - prověrku na ověření tělesné zdatnosti, která se skládá ze dvou testů silových a jednoho testu vytrvalostního (Pokyn generálního ředitele HZS ČR č. 58/2008). Služební poměr vzniká rozhodnutím služebního funkcionáře s personální pravomocí o přijetí uchazeče do služebního poměru. Nově přijatému příslušníkovi vzniká služební poměr na dobu určitou v trvání tří let a je mu stanovena zkušební doba v délce 6 měsíců. Do služebního poměru na dobu neurčitou se zařadí příslušník dnem, který následuje po uplynutí služebního poměru na dobu určitou, jestliže úspěšně vykonal služební zkoušku a podle závěru služebního hodnocení dosahuje alespoň dobrých výsledků ve výkonu služby průběhu přijímacího řízení uchazeč absolvuje: - vyšetření osobnostní způsobilosti na psychologickém pracovišti Hasičského záchranného sboru (vyhláška č. 487/2004 Sb., o osobnostní způsobilosti, která je předpokladem pro výkon služby v bezpečnostním sboru, ve znění pozdějších předpisů). - vyšetření zdravotní způsobilosti v zařízení závodní preventivní péče (vyhláška č. 226/2019 Sb., o zdravotní způsobilosti). - prověrku na ověření tělesné zdatnosti, která se skládá ze dvou testů silových a jednoho testu vytrvalostního (Pokyn generálního ředitele HZS ČR č. 58/2008). Služební poměr vzniká rozhodnutím služebního funkcionáře s personální pravomocí o přijetí uchazeče do služebního poměru. Nově přijatému příslušníkovi vzniká služební poměr na dobu určitou v trvání tří let a je mu stanovena zkušební doba v délce 6 měsíců. Do služebního poměru na dobu neurčitou se zařadí příslušník dnem, který následuje po uplynutí služebního poměru na dobu určitou, jestliže úspěšně vykonal služební zkoušku a podle závěru služebního hodnocení dosahuje alespoň dobrých výsledků ve výkonu služby.

Vhodné pro

.

Směnnost

Nepřetržitý provoz

Pracovní období

od 1.1.2025

Máte zájem o nabídku Operační technik?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Bc. Lenka Maierová, personalistka z Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje

Aktivní inzerát.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Operační technik

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět

Podobné nabídky

Zařazeno v oborech:
Pozice:
Lokalita:
Může se Vám hodit: