Nabídka práce ve firmě DS Holding a.s.

Volné pracovní místo  Směnový zootechnik (m/ž)

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 30 000–40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Přijmeme do týmu směnového zootechnika pro naši inovativní stáj, kde se staráme o 500 dojnic českého strakatého a montbéliardského skotu. Máte kladný vztah ke zvířatům a jste příznivci welfare? Staňte se součástí týmu DS Agro Libštát a poznejte nejmodernější technologie v naší robotizované stáji v podhůří Krkonoš.


Vaším úkolem bude úzce spolupracovat s kolegy zootechniky na plnění svěřených úkolů. Společně vést tým 12 pracovníků a zajistit efektivní organizaci směn. Budete aktivně zapojeni při zoo-veterinárních úkonech a do péče o zdraví chovaných zvířat.

Požadujeme

Jste motivovaný člověk s vlastní iniciativou, spolehlivostí a výbornými organizačními schopnostmi? Vzdělání SŠ/VŠ v oboru zemědělství či veterinárního směru. Ochota pracovat na směny je samozřejmostí, stejně jako časová flexibilita a řidičský průkaz skupiny B. Uživatelská znalost práce na PC nutností. Otevřenost k moderním technologiím rádi uvítáme.

Nabízíme

Nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou a zázemí ve stabilní a rozvíjející se společnosti. Nástupní mzda se pohybuje v rozmezí 30 000 - 40 000 Kč. Tato pozice vám umožní neustálou seberealizaci a profesní růst.

Jste připraveni přijmout tuto výzvu? Neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na váš životopis a na možnost osobního setkání na pohovoru.

Vhodné pro

Absolventy.

O nás

DS Holding a.s. - o nás
  • Společnost DS Holding a.s. působí na trhu již od roku 1992.

  • Zabýváme se kamionovou dopravou sypkých a volně ložených hmot, zemědělskou výrobou. Provádíme také stavební a zemní práce a dopravu betonu a pohonných hmot.

  • Více se o naší společnosti dozvíte na stránkách www.dsholding.cz.

číst dále

Prémie

Mobilní telefon s výhodným tarifem

Výhodné jízdní vlastnosti

Stravování

Firemní akce

Notebook

Automobil

Sledujte nás

 Zpět