Volné pracovní místo  Pracovník v sociálních službách (pečovatel/pečovatelka)

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 23 900–25 760 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

z:6.5.2024

podrobnosti k přihlášce viz použijte odpovědní formulář

POŽADUJEME: Střední vzdělání s výučním listem, střední vzdělání, popř. základní vzdělání a absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu dle § 116 Zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Absolvování kvalifikačního kurzu není potřeba u osob, které získaly způsobilost k výkonu povolání v oboru ošetřovatel. Případně lze kurz absolvovat po nástupu do zaměstnání. Trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost. Očkování proti hepatitidě typu B - žloutence (popř. zajištění očkování před uzavřením smlouvy). Uživatelská znalost práce na PC. Pozitivní a aktivní přístup k práci, týmovost, flexibilita. Odolnost vůči psychické zátěži a stresu, příjemné vystupování. Empatie, trpělivost, vstřícnost, úctu a laskavý přístup ke klientům. Respekt k soukromí klienta. Dodržování vnitřních předpisů s důrazem na důstojnost a práva klientů.

VÝHODOU: Absolvování kurzu Pracovníka v sociálních službách výhodou, nikoli podmínkou, praxe s cílovou skupinou výhodou.

POPIS ČINNOSTÍ: Sledování potřeb klientů a vedení individuálních záznamů o průběhu poskytování sociální služby, poskytování přímé obslužné péče, podpora soběstačnosti klientů, podávání stravy, poskytování pomoci při osobní hygieně, udržování čistoty a hygieny osob, manipulace s pomůckami a prádlem, spolupráce na individuálním plánování, posilování životní aktivizace klientů, pomoc při aktivitách denního života.

NABÍZÍME: Práce v denních 12hodinových směnách nebo v nepřetržitém provozu s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou (denní a noční 12hodinové směny), zvýhodněné stravování, 5 týdnů dovolené, příplatky za noční, víkendy a svátky zvláštní příplatek za přímou péči u lůžka a směnnost, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku, odměny v závislosti na plnění významných či mimořádných pracovních úkolů, průběžné vzdělávání, supervize

BENEFITY: Zvýhodněné stravování, příspěvek na penzijní připojištění, 5 týdnů dovolené, práce v novém a moderním prostředí, vzdělávací kurzy.

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Nepřetržitý provoz

Pracovní období

od 1.8.2024 do 31.7.2025

Máte zájem o nabídku Pracovník v sociálních službách (pečovatel/pečovatelka)?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Ing. Andrea Kozárová, Personalista z Domov pod Bílou horou, příspěvková organizace

Aktivní inzerát.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Pracovník v sociálních službách (pečovatel/pečovatelka)

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět

Podobné nabídky

Pozice:
Lokalita:
Může se Vám hodit: