Volné pracovní místo  KUCHAŘ/-KA

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 26 000–31 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

KUCHAŘ/-KA
V našem týmu rádi přivítáme: jednoho zaměstnance na hlavní pracovní poměr v profesi kuchař (m/ž); pracovištěm bude Nová Ves v Horách; pracovní doba dle plánu směn v čase 6:30 - 18:30 hod.(krátký/dlouhý týden); na termínu nástupu se určitě domluvíme, může být ihned, ale na někoho šikovného i počkáme.
Vaše práce bude hlavně obnášet: přípravu a samostatné vaření pokrmů včetně dietního stravování – celodenní stravování klientů s mentálním postižením.
Co by nový kolega/ kolegyně měli splňovat: vyučení nejlépe v daném oboru, nebo praxe na pozici samostatného kuchaře, smysl pro týmovou spolupráci, bezúhonnost, pracovitost, spolehlivost.
Naopak my Vám můžeme nabídnout: platové odměňování dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. v rozmezí dle praxe 26.000 – 31.000 Kč hrubého včetně osobního příplatku, příplatku za práci o so a ne. Bližší informace o výši platu při osobním pohovoru.
A ještě něco málo navrch: mimořádné odměny; 25 dní dovolené; možnost dalšího vzdělávání; příspěvky z FKSP na stravu, příspěvek na produkty spoření na stáří; zvýhodněnou zaměstnaneckou kartu na veškerou veřejnou dopravu v Ústeckém kraji. Hlavně však práci v příjemném prostředí.
Budeme rádi, když se nám ozvete: Petr Kohout, personalista, tel. použijte odpovědní formulář / použijte odpovědní formulář , email použijte odpovědní formulář (prosím, zaslat životopis).

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 5.6.2024

Máte zájem o nabídku KUCHAŘ/-KA?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Petr Kohout z Domovy sociálních služeb Háj a Nová Ves, příspěvková organizace

Aktivní inzerát.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku KUCHAŘ/-KA

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět

Podobné nabídky

Zařazeno v oborech:
Pozice:
Může se Vám hodit:
Zveřejnil: